Black Hole | APS
447
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-447,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Black Hole

MILAN / VICENZA, ITALY

BLACK HOLE

Category: Completed Project / Temporary Installation

Location: University degli Studi di Milano, Italy

Medium: Wood, Glass, Stainless Steel

Dimensions: 8 m x 5 m x 5 m

Edition: Unique Edition

Client:Interni Magazine / EXPO

Year Completed: 2015

Art in Public Places: Yes

Public Art Program: Direct Commission

Description: The Pavilion ‘Black Hole’ was presented for the event ‘Energy for Creativity’ by Interni /EXPO during Milan Design Week.  The project after Design week in Milan was installed in front of historical Villa Morosini in Vicenza, where is located the University of Economic Studies.  The architecture of Black Hole is a tribute to the creative energy of the imagination. Black Hole is a work of architecture that celebrates the void.